Playstation fiets simulators

 

 

Beleef de ervaring van het spelen van de playstation spellen niet vanuit de stoel of bank maar vanaf de fiets. Verschillende playstation spellen kunnen gespeeld worden door gebruik te maken van een fiets. Niet meer alleen die duimen gebruiken, maar het volledige lichaam. Trappen zorgt ervoor dat je vooruit gaat, links en rechts sturen is nodig om goed door de bochten te komen en remmen zorgt ervoor dat je nergens tegen aan botst. Speel bijvoorbeeld het playstationspel Need for Speed Pro Street via de fiets.

 

 

 

Deze simulatoren koppelen de fun-game-factor aan de fysieke prestatie factor. Kies een computer of playstation race-game zoals bijvoorbeeld Need for Speed en probeer door zo hard als mogelijk te fietsen en te sturen en te remmen als eerste het race circuit af te leggen. Degene die bij dit soort games gewend is om alleen maar op knopjes te hoeven drukken moet nu zelf bewegen om het spel te winnen. Het gamen is niet meer weg te denken uit ons leven en past volledig in de social-en e-media cultuur. Internet, on-en off-line, apps brengen ons verder in de virtuele fun wereld. De Game / Playstation-fiets-simulator is een must voor de fietser die GAMEND wil presteren.

 

 

 

 

 

 

playstationfiets, playstation, playsimulator, playstationsimulator, playstationfietssimulator, simulator, fiets, gamefiets, tacx, spelfiets, fietstafel, virtueel fietsen, playstationfiets huren, verhuur, huur, koop, verkoop, kopen,fietsplaystation, cyberbike, bike, playstationbike, play-stationfiets, fietssimulator